El Camino blog
El Camino blog
25. nap

Salceda - Santiago de Compostela 27,5km

Hát igen, gondolom senki sem adta össze a kilométereket és térképen is kevesen követhették az utamat, de ma (2015.07.12 vasárnap) délután egy óra körül megérkeztem Santiago de Compostellaba! A "nem tervezett" tervemhez (30 nap) képest öt nappal korábban (25 nap alatt). De miért is siettem ennyire?

El Camino blog
26. nap

Végszó

A Camino során egyetlen egy emberhez kerültem a legközelebb. Viszont ez a legfontosabb! Saját magamhoz. Miért is ez a legfontosabb? Mert az ember élete során nem a munkatársaival, nem a barátaival, nem a szüleivel, de nem is a gyerekeivel vagy a párjával tölti a legtöbb időt, hanem saját magával. Ezért nagyon fontos, hogy az ember kellőképpen tisztelje, becsülje, értékelje és szeresse saját magát, de ez még véletlenül sem összetévesztendő az egoizmussal.

bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
BGM/WS/C/2020/01v.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!