El Camino blog
El Camino blog
15. nap

Sahagun de Campos - El Burgos 19,5 km

Sahagunban töltött éjszaka után, a reggeli "ceremóniát" követően ismét útra keltem. Arra gondoltam, hogy mielőtt elhagyom a várost, betérek egy bárba és megiszom a reggeli kávémat. Szeretem a kávét, nem csak a hatása, hanem az íze, illata és maga a kávézás adta élmény miatt is. Az első utamba kerülő bárba be is tértem.

El Camino blog
16. nap

El Burgos – Leon 38 km

Alig vártam már, hogy Leonba érjek. Talán egy kis kárpótlásként az elmaradt burgosi Fiesta miatt. Leon a soron következő nagyváros a Caminon. Magában hordozva a nagyváros adta minden jó és rossz élményét.

El Camino blog
17. nap

Leon - San Martin 27 km

Leonban töltött éjszaka után valahogy nagyon nehezen fogytak a kilométerek. Napok óta nem tudtam kipihenni magam és már egy ideje azt veszem észre, hogy egyre több idő kell szervezetemnek a regenerálódáshoz. Délután 3 órakor értem el azt a kis falut, ahol az általam kinézett albergue volt. Nem nagyon tetszett a hely, gondoltam tovább megyek a következő település úgy is már csak 3 km. Átértem a falucska másik felére és végem lett.

El Camino blog
18. nap

San Martin – Astorga 26 km

Ez a kisváros a környék vallási "fellegvára". Szerintem az egy négyzetkilométerre eső templomok és vallási intézmények aránya itt a legnagyobb. A szállásom is a templom mellett volt, ahol megérkezésem után közölték is velem, hogy a mise este 8-kor kezdődik. Mivel vasárnap volt - és attól félve, hogy itt megkövezik azt, aki vasárnap nem megy templomba (nem is) - én sem hagyhattam ki az esti misét.

bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
BGM/WS/C/2020/01v.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!