El Camino blog
El Camino blog
10. nap

San Juan De Ortega - Tarjados 38 km

Mivel tegnap volt a névnapom (ezúton is köszönöm a sok jókívánságot  szeretnék megosztani Veletek egy több mint 40 évvel ezelőtti történetet. Miért is lett Péter a nevem?

El Camino blog
11. nap

Tarjados - Hontanas 25 km

Alig vártam, hogy Burgosba érjünk. Már napok óta mindenki arról beszélt, hogy Burgosban San Pedro ünnepe miatt Fiesta kezdődik és minden lesz, amit csak el lehet képzelni ilyenkor: tűzijáték, felvonulás, zenekarok, flamenco táncosok, stb.

El Camino blog
12. nap

Hontanas - Boadilla 29 km

Boadilla volt a betervezett szálláshely arra a napra. Már elhagytam az utolsó települést - amin egyébként sem álltam meg, nem volt olyan bár vagy pihenőhely, ahol szívesen elidőztem volna - és talán 5-6 km volt vissza Boadillaig.

El Camino blog
13. nap

Boadilla - Carrion de los Condes 24,5 km

Az elmúlt 20 évben, számos esetben találkoztam, hol korházi kezelésem, hol egyéb diabéteszemmel összefüggő vizsgálatok kapcsán vagy csak egyszerűen, mert érintett voltam a témában - és jobban ráfókuszáltam - cukorbeteg gyerekekkel. Minden ilyen találkozás alkalmával meglepett, hogy ezeknek a kis emberkéknek, milyen hamar fel kell nőniük egy nagyon komoly szabályok közé terelt életvitelhez.

El Camino blog
14. nap

Carrion de los Condes - Sahagun de Campos 39 km

Átlépve a 400 kilométert - fél táv - az ember egy picit önkéntelenül is mérlegel. A mérés - és mérlegelés - egy diabéteszes számára a napi rutin része. Nem csak azért mérem meg a vércukromat - naponta több alkalommal is - mert tudni szeretném a pontos értékét - szinte kivétel nélkül érzem, hogy alacsony, magas vagy pont megfelelő értéken van - hanem azért, hogy tisztában legyek a testem által küldött jelek megbízhatóságával.

bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
BGM/WS/C/2020/01v.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!