El Camino blog
El Camino blog
6. nap

Viana - Ventosa 31 km

Még az ötödik napon, Viana előtt egy kis településre értem. Nem tudom, hogy miért de nem az út melletti legközelebbi bárba mentem be, hanem egy mellékutcába fordultam. Gyakran térek le a kijelölt útról, szeretek egy kicsit kalandozni, mást is felfedezni, nem csak azt, amit a Camino nyújt a zarándokok számára.

El Camino blog
7. nap

Ventosa - Santo Domingo 30 km

Az út során nagyon sok párt lát az ember. Különböző korú házaspárok vagy barát barátnővel. De a párok kapcsán azt lehet megfigyelni, hogy egy darabig együtt tartanak és aztán mindenki átvált és megy a saját tempójában.

El Camino blog
8. nap

Santo Domingo - Belorado 23 km

Santo Doningot elhagyva egy picit ellaposodtak az élmények, ahogy az út is egy kicsit egyhangúvá vált. Egy szakaszon egy forgalmas autóút mellett haladt a Camino, tűzött a nap, nem nagyon volt látnivaló, olyan részhez értem, amit gyorsan magam mögött szerettem volna hagyni.

El Camino blog
9. nap

Belorado - San Juan De Ortega 24 km

San Juan De Ortega egy nagyon pici falucska, egy templom, egy albergue, egy bár és néhány ház volt csupán. Miután lepakoltam a szálláson, valami ennivaló után néztem, de bolt nem volt, zarándokmenüt nem akartam. Eszembe jutott, hogy korábban vettem egy babkonzervet és még volt egy kis kenyerem előző napról.

bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
BGM/WS/C/2020/01v.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!