Accu-Chek

Diabétesz Adatletöltő Rendszerek

Legyen tisztában vércukorértékeivel!

A diabétesz mindenkire másként hat, és a legjobb döntés meghozatala nagy kihívást jelenthet Önnek és kezelőorvosának. A cukorbetegség hatékony kezelésében valamennyi vércukorérték fontos információval bír. Ezért fontos a rendszeres vércukor-önellenőrzés. A kapott adatok kiértékelésével Ön teljes képet kaphat anyagcsere állapotáról, és kezelőorvosa időben meghozhatja a szükséges terápiás módosításokat.

A napi vércukor-ingadozás, különösen az étkezés utáni magas vércukorszint károsítja a keringési rendszert, fokozza a szívbetegség, látásromlás, sőt a rák kialakulásának veszélyét is.

A rendszeres és tervezett vércukorellenőrzés segítségével az alacsony vagy magas értékek könnyen kimutathatók. Az Accu-Chek által kínált programok segítenek megérteni az összefüggéseket a táplálkozás, a testmozgás és a vércukorszint alakulásai között.

Az alábbi eszközök segítségével egyszerű képet kaphat a vércukormérőjében vagy
inzulinpumpájában rendelkezésre álló adattengerből!

Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!