Rémisztő Halloweeni Nasik

Halloween-i receptek

Hozzávalók:
Szellemek és töklámpások:
- 3 db banán
- 4 db mandarin
- 5 dkg étcsoki pasztilla
- 1 db zellerszár
Tápanyagtartalom*(1 személyre):
Kalóriatartalom: 2856 KJ/680 kcal
Fehérje: 13 g
Zsír: 10 g
Szénhidrát: 146 g

*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.
Hozzávalók:
Pókos tojás:
- 1 üveg magozott fekete olajbogyó
- 4 db főtt tojás
- 2-3 ek. tejföl
- 1 ek. mustár
- só, bors
Tápanyagtartalom*(1 személyre):
Kalóriatartalom: 3801 KJ/905 kcal
Fehérje: 35 g
Zsír: 76 g
Szénhidrát: 13 g

*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.
Hozzávalók:
Véres múmiaujjak:
- 4 db virsli
- 1 zacskó leveles tészta
- 2 ek. ketchup (cukormentes)
- 2 ek. mustár
- 1 tojás
Tápanyagtartalom*(1 személyre):
Kalóriatartalom: 6812,4 KJ/1622 kcal
Fehérje: 62 g
Zsír: 98 g
Szénhidrát: 106 g

*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.
Hozzávalók:
Almás fogak:
- 1 db zöldalma
- 90 g sózott földimogyoró
- piros lekvár (diabetikus)
Tápanyagtartalom*(1 személyre):
Kalóriatartalom: 3015,6 KJ/718 kcal
Fehérje: 25 g
Zsír: 46 g
Szénhidrát: 47 g

*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.
Hozzávalók:
Boszi ujjak, mandula körmökkel (èdes):
- 250 g búzaliszt (125 g búzaliszt, 125 g tönkölyliszt)
- 50 g vaj
- 1,5 dl víz
- 3-4 ek eritrit
- 1 db tojás
- 1 tk.sütőpor
- 1 csipet só
- csipkebogyó lekvár (diabetikus)
- mandula
Tápanyagtartalom*(1 személyre):
Kalóriatartalom: 6930 KJ/1650 kcal
Fehérje: 39 g
Zsír: 60 g
Szénhidrát: 234 g

*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.
Tészta:
1. Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat, majd az asztalon egy gömb formát gyúrunk belőle.
2. Fóliába csavarjuk és fél órára eltesszük a hűtőbe pihenni

Ujjak:
1. Belisztezzük a pultot és a sodrófát. A tésztát középről kifelé haladva, kb 5 cm vastagra nyújtjuk.
2. Éles késsel kb ujjnyi hosszúságú csíkokra vágjuk, majd ujjakat formázunk belőlük, fogpiszkálóval becsíkozzuk.
3. Kivajazott, sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk őket.
4. Egy darab mandulával benyomkodjuk a 'körmök' helyét, majd tojássárgával alaposan megkenjük az ujjakat. 15-20 perc alatt készre sütjük.
5. A megsült ujjak hegyét belemártjuk a lekvárba, arra 'ráragasztjuk' a mandulát és el is készültek a boszorkányujjak.
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!